BEMUTATKOZIK A
BÖRÖCZFFY MÉRNÖK IRODA KFT.

Egy építkezés – legyen az egy családi ház vagy egy komplett állami beruházás – szerteágazó és sokrétű feladat. Sokan azt gondolják, ha van egy jól kitalált alaprajzuk, már túl is vannak a nehezén, pedig a munka oroszlánrésze még csak ilyenkor kezdődik.

Évtizedek tapasztalatával felvértezve

Történetünk hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Bár a jelenlegi formában pár éve üzemel a cég, tulajdonosai között olyan is akad, aki 1960 óta dolgozik a szakmában, családi vállalkozásként pedig 1977-ben fektettük le az alapokat. Az induláskor lakóházak építésére és tatarozására korlátozódott a tevékenységünk, ám a tevékenységek bővülésével a szolgáltatásaink is változtak. Épp ez az a rugalmasság, amit ügyfeleinknek is kínálunk, hiszen mindig igyekszünk megtalálni a lehetőségeket, felhasználva eddig szerzett tapasztalatainkat.

Sokoldalúság, rugalmasság, minőség

Az elmúlt közel 40 évben az építési szakma szinte minden területén dolgoztunk. Az idő múlásával egyre nagyobb volumenű projektekbe vághattunk bele, amelyekhez kialakítottuk megbízható, magas szaktudású alvállalkozóink körét is. A 2008 óta a kivitelezési munkákban szerzett széleskörű tapasztalatokat egyre inkább a mérnöki munkák területén kamatoztatjuk. Azóta folyamatosan több nagyobb projekt műszaki ellenőrzését, műszaki vezetését, projektmenedzseri és beruházó-képviseleti feladatát látjuk el, 2005-ben pedig nagy büszkeségünkre és örömünkre elnyertük a kivitelezői szakma legmagasabb kitüntetését, a Lechner Ödön díjat.

Csapatunk

Image
Böröczffy István Ifj.
okleveles építészmérnök
műszaki vezető
műszaki ellenőr
ügyvezető
Image
Böröczffy István Id.
okleveles építészmérnök
műszaki vezető
műszaki ellenőr
Image
Juhász Beatrix
irodavezető és munkavédelmi technikus
Image
Lucz Csilla
okleveles építészmérnök
építész tervező
Image
Varga Balázs
okleveles építőmérnök
műszaki ellenőr
Image
Juhász Tibor
okleveles gépész
mérnök gépész
műszaki ellenőr
Image
Gut Zoltán
építész
építésvezető
Image
Gátvölgyi V. Borbála
építésztechnikus
műszaki előkészítő
Image
Valent Zoltán
magasépítő technikus
műszaki vezető
műszaki ellenőr
Image
Suhajda Tamás
magasépítő műszaki ellenőr
Image
Poor Gergely
építőmérnök
projektvezető
Image
Cseresznyés Ferenc
okleveles villamosmérnök
villamos műszaki ellenőr